Om mig

Psykoterapeut Sine Sandberg

Om mig

Jeg er selvstændig psykoterapeut, og jeg har en 4-årig psykoterapeutuddannelse fra Psykoterapeutisk Institut, Aarhus. Du kan læse mere om uddannelsen her 

Derudover har jeg en uddannelsesmæssig baggrund som Bachelor i Ernæring og Sundhed. Min viden fra denne uddannelse anvender jeg i terapien med klienter, der er udfordret af et uhensigtsmæssigt spisemønster. Jeg har siden 2011 arbejdet med klienter med forskellige spiseproblematikker. Igennem dette arbejde har jeg oplevet værdien af det brede sundhedsbegreb og erfaret hvorledes psykisk og fysisk sundhed ofte går hånd i hånd og påvirker hinanden. 

Jeg er medlem af Dansk Psykoterapeutforening, hvilket kan ses som et kvalitetsstempel. Det betyder at min terapeutiske uddannelse lever op til en række kvalitetskriterier udarbejdet af Socialministeriet, Undervisningsministeriet og Sundhedsministeriet.

Jeg modtager løbende supervision, og jeg har selv gennemgået et længerevarende terapeutisk forløb, hvilket er et krav for at være medlem af Dansk Psykoterapeut-forening.

Jeg er underlagt tavshedspligt og alle henvendelser behandles fortroligt og efter gældende persondataforordning (GDPR).

Jeg er født i 1982, og jeg bor i Odder med min mand og vores tre børn. 

I mit terapeutiske arbejde anvender jeg både min faglighed, arbejdserfaring og min personlige livserfaring, som alt sammen bidrager til min forståelse af dig som menneske.