Forløb & Priser

Introsamtale
Gratis

8-ugers forløb
3.000 kr.

6 md. forløb
7.000 kr.

1 års forløb
12.500 kr.

1 session
650 kr.

Overspisnings-forløb

Introsamtale
Gratis

8-ugers forløb
3.000 kr.

6 md. forløb
7.000 kr.

1 års forløb
12.500 kr.

1 session
650 kr.

Introsamtale

Få 30 min. gratis introsamtale online eller telefonisk. Her får du viden om mine forløb, får mulighed for at stille spørgsmål og ser om det er det rigtige for dig. 

Kontakt mig på mail eller telefon, så vi kan aftale en tid som passer dig. 

8-ugers forløb

5 sessioner á 50 min. Rabat ved køb af længere forløb.

Dette forløb kan være en kickstart til at opdage og få taget hul på arbejdet med den følelsesmæssige dimension, der kan ligge bag dine spiseproblemer. Forløbet er for dig som er nysgerrig på om det giver mening for dig at arbejde med dine spiseproblemer på et mere dybdegående niveau end du måske tidligere har prøvet. Måske er du så småt ved at indse at slankekure er en kortsigtet strategi og er i overvejelser omkring hvordan du så skal gribe dine spiseproblemer an?

I forløbet undersøger vi om der kan være nogle bagvedliggende faktorer som kan være medvirkende til dit spisemønster og som det kan give mening at arbejde videre med.  Det kan også være at du allerede er godt i gang og gerne vil have et skub til at komme videre.

Igennem terapeutiske samtaler, går vi sammen på opdagelse i netop dine personlige spisemønstre og udfordringer. Jeg vil derudover inddrage dig i min viden om psykologi, vaner, kost, motion, søvn, hvor vi herigennem ser på hvad der skal til for at du kan begynde at bryde dine vaner og dit spisemønster.

Du vil få konkrete opgaver/værktøjer, som du skal arbejde med derhjemme

Du vælger selv om terapien skal foregå online, i min praksis i Aarhus C eller Odder

6 måneders forløb

12 sessioner á 50 min. Rabat ved 6 måneders forlængelse.

Dette forløb er for dig som gerne vil arbejde lidt mere i dybden med dine spisevaner. Det er til dig som måske har prøvet utallige slankekure, eller er træt af at maden kontrollerer dig og har erkendt at endnu en slankekur ikke er den rigtige løsning på dine problemer. Du er klar til at undersøge hvad der kan være årsagen til at du spiser som du gør og til at opnå en større forståelse af dig selv og dit spisemønster, for dermed varigt at kunne ændre det.

I forløbet vil vi igennem terapeutiske samtaler, gå på opdagelse i netop dine personlige mønstre og udfordringer. At opnå en større forståelse for din egen adfærd, er udgangspunktet for de vaneændringer som vi vil arbejde med igennem forløbet, så dine nye vaner kommer til at passe til DIG og dine behov.

Jeg vil igennem forløbet anvende både min terapeutiske og sundhedsfaglige erfaring, hvor jeg vil inddrage min viden om vaner, kost, motion, søvn og psykologi, hvor vi herigennem ser konkret på hvad der skal til for at du kan bryde dit spisemønster. Du skal vælge dette forløb hvis du er klar til for alvor at arbejde med dig selv og dine spisevaner, men ikke er helt klar til at binde dig for et 1 år.

Du vil få konkrete opgaver/værktøjer, som du skal arbejde med derhjemme.

Du vælger selv om terapien skal foregå online, i min praksis i Aarhus C eller Odder

1 års forløb

22 sessioner á 50 min.

Dette forløb er for dig som vil have de mest optimale chancer for at opnå en varig ændring af dit spisemønster og et mere afslappet forhold til krop og kost. Det er til dig som kan se værdien i at have støtte hele vejen igennem din ændringsproces. Flere undersøgelser viser at forløb på minimum 1 års varighed har større chance for at vare ved, derfor anbefaler jeg mine klienter at vælge dette forløb.

I forløbet har vi mulighed for virkelig at arbejde i dybden med den følelsesmæssige dimension i dit spisemønster og ligeledes har du støtte i dine vaneændringer indtil de er en indgroet del af dit nye jeg. Det 1-årige forløb har den fordel af det ikke blot vil kunne have positiv effekt på dine spisevaner, men også på øvrige dele af dit liv, da vi i vores terapeutiske samtaler får mulighed for at gå mere i dybden. På den måde kan dette forløb ikke blot ses som en investering i bedre spisevaner, men i lige så høj grad som en investering i dig selv og din egen personlige udvikling.

 

I forløbet vil vi igennem terapeutiske samtaler, gå på opdagelse i netop dine personlige mønstre og udfordringer. At opnå en større forståelse for din egen adfærd, er udgangspunktet for de vaneændringer som vi vil arbejde med igennem forløbet, så dine nye vaner kommer til at passe til DIG og dine behov. Det kan tage lang tid og en god portion tålmodighed at ændre alle de vaner du gerne vil, derfor strækker forløbet sig over et år, så du igennem hele dit forløb kan få støtte til din ændringsproces.

Jeg vil igennem forløbet anvende både min terapeutiske og sundhedsfaglige erfaring, hvor jeg vil inddrage min viden om vaner, kost, motion, søvn og psykologi, hvor vi herigennem ser konkret på hvad der skal til for at du kan bryde dit spisemønster og opbygge nye og vedvarende vaner.

Du vil få konkrete opgaver/værktøjer, som du skal arbejde med derhjemme.

 

Du vælger selv om terapien skal foregå online, i min praksis i Aarhus C eller Odder

1 session

1 session á 50 min.

For dig som har brug for en ekstra session i et igangværende forløb eller har brug for en opfølgning af et tidligere forløb. Det kan også være for dig, som endnu ikke er klar til at købe et helt forløb. Sessionen tager udgangspunkt i hvad du kommer med.

Du vælger selv om terapien skal foregå online, i min praksis i Aarhus C eller Odder